Зеленски намекна, че може и да не преговаря с Путин

За да се срешнат двамата лидери, Русия трябва да бъде обвинена в геноцид
5 апр 2022 14:15, Нели Христова
370
Зеленски намекна, че може и да не преговаря с Путин
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Владимир Зеленски постави под съмнение възможността да се срещне с руския президент Владимир Путин, след като обвини Русия в геноцид.

"Може да се случи така, че няма да има преговори", каза Зеленски по украинската държавна телевизия във вторник.

Зеленски каза, че би било разбираемо да не говори с Путин, след като обвини руските войски, че извършват военни престъпления в Украйна. $Би било лесно да се каже, че няма да говоря с вас – и би било разбираемо, след това, което сте направили, ето защо.“

Среща може да се случи, ако Русия "понесе всички наказания" за извършване на геноцид, каза той. "В тази среща бихме могли да намерим изхода от тази ситуация, без да губим територията си. Мисля, че това е летвата, която трябва да поставим за тези преговори. И тогава ще видим. Може да се случи така, че да няма да има преговори. Може да се случи."

Зеленски посети в понеделник киевското предградие Буча, район, където през уикенда се появиха шокиращи изображения на цивилни тела, разпръснати по улиците. По време на посещението той каза, че е "много трудно да се преговаря" с Русия, "когато видиш какво са направили тук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
6
 
8
 
! Отговори
Kiro-tupoto преди 2 години
Каква среща бе,"господин клоун"?За какво се броиш-може би за човек?Ти си долна под лога и нямаш място на масата за преговори с мъжете!Играй си циничната роля на "спасител" докато можеш,а после бягай при "дедо"-твоят покровител и ментор.Заради уродливите ти разбирания,страда целия свят.Затова заравяй простата глава в бункера,а пък с хората ти каквото стане...Лицемер долен.....
285
0
 
7
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Няма по гадно нещо е да се броиш бългРин и. Да те принуждаватда живееш в чужбина без Война.
284
5
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Навремето имаше град в Русия Болагари преброиха ги 90% християни исксха собствен кмет и полиция понеже се назначават от партията от там излязоха със становище, че само под 1 % са българите в региона и след максимум 2 г. Населението от 10000 станало 15 човека всичките измрели скоропостижно а смъртните актове били нещастен инцидент а раните не отговаряли по смърните актове. Дами и господа от Украйна Вие сте на територията на Царска Рус и ако продължавате са преброявате като Украинци не Ви чуствам.
283
10
 
9
 
! Отговори
Ми555 преди 2 години
Ще ви разбера да заемате страната на путин, ако там нормалните хора живееха по- добре! Но то НЕ е така! По- бедни, по- нещастливи, по - Несвободни са - всички бягат оттам с 200! И там също има олигарси, които си живеят дори по- добре от тия на запад! И за къв ми е да съм на страната на путин?! Нонсенс! Не одобрявам клането на хора!
282
5
 
16
 
! Отговори
Замислете се! преди 2 години
Защо САЩ обгради Русия с военни бази и биолаборатории? Защо САЩ и Англия въоръжиха до зъби и продължават да изпращат оръжие? Защо Изпратиха военни инструктори да обучават нацистите на тероризъм, както обучаваха бойците от Идил и Ислямска държава?
281
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката представлява шизофреник на разходка, агресивен, заплашителен психопат с голямо его който ако беше седнал да преговаря с кремълския *** можеше и да не се стигне до война. Но прие ролята на Шута на Байдън, който дразни Московското джудже. И всички тея си стоят на топло. А, някакви обикновенни хорица *** като животни и се избиват заради някаква идеология създадена да обогати една вихрушка
280
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е войната да не свърши. След истанбулската среща, руснаците обещаха да се отдръпнат от киев и почнаха да го правят същия ден. И договорено беше среща с зеленски. И понеже се видя края на войната, украинците (разбирайте сащ) си направиха тази история с масовия разстрел, с хубав екип и актьорски състав.
279
6
 
18
 
! Отговори
възмутена преди 2 години
Тука много хора живеят в измислен свят и не правят връзка с главния си мозък Хора има истинска война това не е мач между левски и цска да сте фенове на някой отбор умират истински хора Това е трагедия зверство тези хора имат близки който страдат това са семейства деца умират и млади мъже на койта майките им плачат а вие величаете един луд диктатор който ги погубва тези животи
278
5
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
как да преговаря с луд империалист
277
10
 
16
 
! Отговори
Гого преди 2 години
Това "мъжле" се смята за НЕЩО!Едно обикновено нищо!Имаме светъл пример- Плевнелиев!
276
0
 
8
 
! Отговори
До 307 преди 2 години
Абе ти някога чел ли си история? Не пиши каквото ти се иска да е било, когато цитираш исторически събития.
275
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрал че никога няма да седне на една маса с Путин и сега говори на кякви глупости. Путин не вярвам да седне с един нацист на една маса.
274
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски е оставен свободен и непокътнат да си прави театралните постановките, защото неговата мисия е да подпише документите за капитулация на Украйна. После ще преговаря на живо със сибирските тигри, ако го разберат де. А той умува дали ще ще може да говори с Путин?! Още е в роля, а не на земята.
273
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще повтори той гага. Има мозък на папагал. Рашите са загубили не малко войни. 5 руско-турски, едната от Финландия...
272
4
 
5
 
! Отговори
До Ти да видиш преди 2 години
Ще повториш ли думите си за победителя, ако победи Зеленски? Пло-*** си в акъла като арабска питка.
271
26
 
16
 
! Отговори
Рашите преди 2 години
Идат като тигри, бегат като кучета.
270
31
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е. Как се преговаря с луд??
269
14
 
34
 
! Отговори
на гол тумбак преди 2 години
Теб Путин въобще не те брои. Къде се слагаш? Той преговаря с Байдън. Той с шутове няма какво да говори.
268
31
 
10
 
! Отговори
Германец преди 2 години
С *** като Путин не се преговаря. Мачкаш ги като ***.
267
14
 
7
 
! Отговори
Реформата умре преди 2 години
Преходът/реставрацията на капитализма в най-див вид в Русия и Източна Европа завършва с катастрофа. 1989 покварената върхушка на СССР и компания, под овчедушния поглед на балами маси, се качи на Титаника на глобализма и слугински се нареди до трапезата на световния финансово-спекулативен капитал. С надеждата за кокалче . Резултатът надмина очакванията - демографска катастрофа,рследствие на безумните неолиберални пазарни реформи. Горбачов, Елцин и Путин са един дол дренки, Презират руския народ.

Спонсорирани публикации